surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Yoga

Yoga is een ontspannen manier van bewegen. Yoga bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama).
Aan de technieken wordt een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, klieren en andere belangrijke organen. Er treed een versoepeling van het lichaam op. 


Ook kinderen gedijen erg goed onder yoga.

Door op een speelse manier en met leuke muziek aan de slag te gaan leren onzekere kinderen uit hun schulp te kruipen en zichzelf te uiten. Drukkere kinderen leren daarentegen hoe ze kunnen ontspannen door middel van de relaxoefeningen aan het einde van de les. 


Waar kun je deze eenheid beter bereiken dan op het strand. Daarom geeft strandavonturen ook yoga les als onderdeel van een bedrijfsuitje of kinderfeestje. 
In samenwerking met De Surfschool bieden wij tevens een arrangement yoga en surfen aan. Zie hiervoor: http://www.desurfschool.nl/lessen_yoga.php
Wij verzorgen yoga lessen en workshops op het strand, maar ook op eigen locatie. Alles is mogelijk!

Wil je meer weten over yoga als onderdeel van je bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest neem dan contact met ons op. Dan zorgen we samen voor een bijzondere dag. 

Voor wie:

  • Scholen

  • Kinderen

  • Bedrijven

  • Vrijgezellenfeesten

Leeftijd: vanaf 4 jaar 

Strandavonturen werkt uitlsuitend met gecertificeerde instructeurs en yogaleraren. 

 

Informatie

Locatie

Rechtestraat 31

Hoek van Holland

3151 HN

Contactinformatie

info@desurfschool.nl

06 28 651 046

b reserveren