surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Onze locatie

Strandavonturen ligt op een unieke locatie aan “strand 2” in Hoek van Holland. Een unieke locatie kunnen we wel stellen, want zelfs bij dertig graden is het er ontzettend rustig, gezellig en overzichtelijk. Hierdoor hebben we alle ruimte om optimaal gebruik te maken van het strand, de duinen en de zee. En dat slechts op een steenworp van Rotterdam en Den Haag.

Bereikbaarheid

Daarnaast zijn we eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (bus, trein), de fiets of de auto. En wie voor het laatste kiest hoeft zich geen zorgen te maken over ellenlange files of een gebrek aan parkeerplaatsen. Parkeerplaatsen zijn op loopafstand volop aanwezig en gratis.

Veiligheid

Doordat ons strand zelfs op de warmste dagen van het jaar relatief rustig is, durven we onze locatie ook “veilig” te noemen. Er is in de regel veel overzicht op wat er op het strand gebeurd en in zee gebeurd door onze instructeurs en de reddingsbrigade. Maar uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor uw veiligheid en die van anderen.

Faciliteiten

Strandavonturen en haar omgeving biedt een breedt scala aan faciliteiten. We beschikken over doucheruimtes en omkleedruimtes voor onze gasten. En natuurlijk een gedegen arsenaal van professionele surfspullen, strandbenodigdheden (schopjes, handdoeken, zonnecreme, enz.).

We wens u veel plezier op ons unieke strand in Hoek van Holland (Strand 2).

Onze locatie hoek van holland