surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Kitesurfen

Kitesurfen is een van de populairse varianten van surfen en iedereen kan het leren. Hangende achter een grote vlieger (de kite) race je over het water, maak je fantastische curve’s en sprongen. Kitesurfen valt onder de zogenaamde extreem sports en eist enige training van gecertificeerde instructeurs.

Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt. Daarnaast leer je alles over de wind, het windvenster, de geschikte omstandigheden en de beste locaties om te kitesurfen. Tevens trainen we je in materiaal kennis, zoals de verschillende typen kites, de lijnen en boards.

En natuurlijk leren we je kitesurfen en wel te beginnen met het besturen en onder controle houden van de kite. Zodra je dat kunt, gaan we het water in en leren we je hoe je zowel je board als de kite controleert en als dat lukt ga je opstaan en varen.

Aan het eind van de training weet je alles over kitesurfen inclusief de veiligheidsregels op het water en aan land. Wij hanteren daarbij de regels en normen van de IKO (International Kiteboarding Organization).

Kortom, Kitesurfen is waanzinnig gaaf en spectaculair en uitstekend geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Voor wie

  • Scholen, kinderen

  • Bedrijven, vrijgezellenfeesten

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

Wil je meer weten over kitesurfen als onderdeel van je bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest neem dan contact met ons op. Dan zorgen we samen voor een bijzonder dag. 

 

Informatie

Duur: 

Meenemen:

Zwemkleding / sportkleding, Handoek(en), Warme trui of zonnebrandcreme, Plastic tas voor je natte kleding 

Locatie

Rechtestraat 31

Hoek van Holland

3151 HN

Contactinformatie

info@desurfschool.nl

06 28 651 046

b reserveren